Concurs inedit: Casca lui Mika Häkkinen, premiu pe Instagram

0
947

Nokian Tyres a dat startul unui concurs inedit, care are drept premiu casca dublului campion mondial de Formula 1, Mika Häkkinen, cu autograful acestuia. Competiția se desfășoară pe profilul oficial de Instagram @nokiantyreseurope (https://www.instagram.com/nokiantyreseurope/) al producătorului de anvelope premium.

Mecanismul concursului este simplu. Casca va fi oferită ca premiu celui care are cea mai mare nevoie de ea pentru a conduce pe cel mai dificil drum din Europa. Astfel că, participanții trebuie să fotografieze cel mai dificil tronson de drum pe care îl pot găsi și să dea share fotografiei pe Instagram, însoțită de hashtag-ul #likeMika. La concurs se pot înscrie aventurierii care au adrese de corespondență în una dintre următoarele țări: Republica Cehă, Polonia, Germania, Italia, Franța, Bulgaria, România, Austria și Elveția.

Mika Häkkinen este ambasadorul Nokian Tyres și personajul principal al noului spot TV difuzat în prezent în special în țările scandinave, dar și pe internet. Acest clip publicitar ilustrează prin hiperbole faptul că, în timp ce ceilalți producători de anvelope își creează produsele doar dintr-un compus de cauciuc, Nokian Tyres adaugă acestui compus rezistență, precizie și tenacitate scandinavă.

LĂSAȚI UN MESAJ