Fabrica Continental Anvelope Timișoara, premiată de General Motors cu Supplier Quality Excellence Award

0
1417

După ce în ultimii 16 ani a produs peste 180 milioane de anvelope și, numai în 2015, a livrat peste 600.000 de ”încălțări” pentru General Motors, Continental Anvelope Timișoara, fabrica de pe malul canalului Bega al unuia dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și unul din principalii producători de anvelope la nivel mondial, a primit premiul de excelență “Supplier Quality Excellence Award”, cea mai importantă recunoaștere din partea GM Europe.

Furnizorii care livrează piese de o calitate excepțională sunt deosebit de importanți pentru marca Opel. Respectarea unor standarde înalte de calitate, ca cele ale Opel, este esențială pentru ca marca noastră să poată îndeplini în permanență obiectivele de calitate propuse”, a declarat Cristian Milea, Country Director Opel România, companie care face parte din grupul General Motors. ”Sunt bucuros că în acest an o fabrică din România întrunește standardele de calitate necesare pentru câștigarea premiului “Supplier Quality Excellence Award” și felicit pe această cale echipa Continental Anvelope Timișoara pentru profesionalism, determinare și consecvență”, a adăugat acesta.

La rândul său, Sorin Samonid, director general al Continental Anvelope Timișoara, a declarat că “Ne onorează să primim această distincție în urma bunei și îndelungatei noastre colaborări cu General Motors Europe. Acest premiu a venit ca o recunoaștere a faptului că investițiile pe care le facem în mod constant în fabrica de la Timișoara, precum și preocuparea permanentă pentru calitate, ne-au ajutat să oferim clienților produsele și serviciile de care au nevoie.

continental-1

Continental Anvelope Timișoara este prima și cea mai mare investiție a Continental în România. Compania investește constant în tehnologie, pentru îmbunătățirea constantă calității proceselor și produselor sale, precum și în protecția mediului și ergonomie. În cei 16 ani de activitate în România, Continental a investit peste 400 milioane de euro în fabrica sa de anvelope și a creat peste 2.400 de locuri de muncă.

În prezent, fabrica produce o gamă largă de anvelope, de la 13 inch la 20 inch, pentru a răspunde cererii de pe piață, inclusiv anvelope inovatoare pentru vehicule electrice, anvelope premium, de înaltă performanță, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare.

LĂSAȚI UN MESAJ