Reparația mașinii – Cum faci rost de bani atunci când vrei să-ți pui rapid mașina în funcțiune

0
1541

Doar cine nu are mașină nu a avut cheltuieli ce țin de întreținerea acesteia. Uneori, atunci când te aștepți mai puțin, intervine o reparație a mașinii, care oricât de mică, reușește să-ți dea bugetul peste cap.

Când intervin cheltuieli neașteptate, de multe ori nu ai bani puși deoparte pentru a le achita. Să lași mașina în fața blocului nu te înduri, pentru că drumul până la job este lung și nici nu ai un mijloc de transport direct.

Află din acest articol cum te poate ajuta un credit urgent pentru când e nevoie să îți rezolvi urgența cu mașina.

 

Intră cu mașina în service, primești banii pe loc

Mergi cu mașina la service, nu ai de ce să mai amâni. Spre deosebire de a merge și a te împrumuta de la un prieten, fără să știi dacă acesta are disponibilă toată suma dorită de tine, fără să știi dacă îți poate împrumuta banii până când tu iei salariul, un credit IFN simplifică lucrurile foarte mult. Iată mai jos facilitățile pe care Viaconto ți le oferă:

– Ești client nou? Poți împrumuta până la 600 lei;

– Solicitarea banilor se face online, din fața calculatorului;

– Singurele acte de care ai nevoie sunt buletinul și dovada că ai un venit lunar (salariu, pensie, alocație); trimiți câte o poză sau un scan a acestora pe e-mail;

– Orice persoană cu buletin valabil, venit lunar (inclusiv cont bancar) și vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani poate aplica pentru un împrumut;

– Banii îți sunt transferați direct în contul tău bancar, primești notificare de la banca ta că ți-au intrat banii;

 

Confort deplin, riscuri zero, mașina reparată

Pentru că mașina ta este în service, nu ai de ce să îți faci griji în privința faptului că va trebui să faci vreun drum ca să obții banii necesari pentru reparație. Avantajul împrumutului IFN este că tot procesul, care durează 10 minute, se desfășoară online. Nu contează unde te afli, important este să ai conexiune la internet.

Nu exista costuri ascunse. Încă din momentul în care ai intrat pe site-ul Viaconto, un calculator online îți permite să faci o simulare și să afli în funcție de banii împrumutați și de numărul de zile de care ai nevoie pentru a restitui împrumutul (data scadentă), suma exactă pe care o vei avea de rambursat.

Când ai nevoie de bani urgent, să știi că poți accesa online un împrumut, fără consum de timp și energie, reprezintă confortul de a ști că poți să îți rezolvi problema, în cazul acesta, să știi că mașina ta va fi reparată la timp.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/action-asphalt-automobile-automotive-593172/

LĂSAȚI UN MESAJ