Dacă eleganța, rafinamentul și caracterul exclusivist al limuzinei Bentley Flying Spur nu v-au convins încă, cu siguranță o va face seria limitată la 100 de exemplere Design Series by Mulliner. Inspirată de cele mai elegante detalii, de la culorile exuberante ale căptușelii unui costum sobru sau de la un tighel de contrast de pe o șa din piele, Design Series propune un interior somptuos, garnisit, în premieră, cu finisaje din fibră de carbon îmbogățită cu titan, tehnologie folosită până acum doar în industria aeronautică, pentru toate versiunile limuzinei, V8, W12, V8 S și W12 S.

Bentley Flying Spur Design Series by Mulliner

Pielea perforată a scaunelor dezvăluie o nuanță secundară, aprinsă. Volanul are, de asemenea, un accent la culoare în partea superioară. Iar pielea de pe suporturile laterale ale scaunelor și de pe tapițeria interioară a ușilor este cusută manual de artizanii Mulliner.

Flying Spur Design Series include o nouă schemă duală de culori de contrast pe partea interioară a plafonului și pe muchiile laterale de la baza geamurilor, creând o paletă de trei culori de piele în interiorul limuzinei. Consola centrală are un elegant finisaj Piano Black.

Ediția limitată Flying Spur Design Edition semnată de Mulliner este caracterizată la exterior de dungi subtile în culori deschise, care contrastează cu elemente metalice de culoare închisă, pentru a spori caracterul dinamic, orientat spre performanță. De asemenea, exteriorul Design Series se remarcă printr-un design deosebit al spoilerului (numai la modelele V8 S și W12 S), printr-o muchie inferioară elegantă și lumini de întâmpinare cu LED. Spoilerul și muchia inferioară, care se întinde de-a lungul portierelor până la puntea spate, sunt evidențiate printr-un accent de culoare de contrast. Noaptea, luminile de întâmpinare proiectează cuvântul ”Mulliner” pe sol.

Bentley Flying Spur Design Series by Mulliner

Flying Spur Design Series W12 S vine cu detalii suplimentare la exterior – elemente metalice cu finisaj negru în jurul farurilor și al grilei, pentru un look mai dramatic. Jantele sport de 21 de inci, sunt vopsite în Gloss Black, semnalând, încă o dată, puterea motorului W12 S.

Sportivul Flying Spur Design Series V8 S este echipat cu jante de 21 de inci, cu șase spițe duble, care au fost vopsite cu negru, pentru a reflecta caracterul dinamic, fără rival, al motorului V8.

LĂSAȚI UN MESAJ