Opel lucrează la un nou model Insignia, Grand Sport. Deși noua generație a navei amiral își ascunde încă eleganța de privirile curioase printr-un camuflaj extins, sedanul cu cinci uși și alură de coupe indică o legătură intestină cu Senator-ul din anii 1980. Mai mult, pavilionul puternic plonjat spre spate dau apă la moară ideii unui nou coupe Opel, care se tot vehiculează de ceva timp. Cum ar fi un nou Monza?

http://www.autogaleria.hu -
http://www.autogaleria.hu –

Opel-ul Senator era o versiune de lux dezvoltată pe o platformă lungită de Rekord, iar Monza, un coupe fastback derivat. Acum, Opel-ul Insignia Grand Sport are o arhitectură complet nouă și un ampatament considerabil mai lung (peste 9 cm, față de Insignia actual), dar datorită consolelor față și spate mai scurte, este doar cu 5,5 cm mai lung. În același timp, mașina este cu circa un centimetru mai lată și are o gardă la sol coborâtă cu 3 cm. Prin urmare, lucrurile se leagă într-o anumită măsură.

Insignia Grand Sport nu doar arată mai atletic, ci dă și dovadă de un nivel ridicat de dinamism. Inginerii Opel s-au axat în principal pe sporirea eficienței spațiului și reducerea greutății. „Numele Opel Insignia Grand Sport spune totul. Acesta reflectă dinamica eficientă a modelului Monza Concept, precum și mândria noastră față de remarcabilele autovehicule Opel clasice Kapitän, Admiral și Diplomat”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel Group, adăugând că „Viitorul nostru model vârf de lance intră într-o nouă dimensiune – eleganța, greutatea redusă și agilitatea creează o combinație extrem de atrăgătoare”.

Opel Insignia Grand Sport va fi prezentat în premiera mondială în luna martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva.

LĂSAȚI UN MESAJ