Cauți o școală de șoferi în București?

0
1692

Niciodată nu este prea târziu să devii șofer, indiferent de motivele care te-au împiedicat să faci acest pas până acum. În majoritatea cazurilor, elevii școlilor de șoferi nu promovează examenul în mod repetat, ceea ce îi descurajează, iar pe unii dintre ei îi determină să renunțe. În cazul în care te afli printre cei care s-au confruntat cu această situație neplacută, te sfătuim să mai încerci o dată.

Cum devii un șofer responsabil?
La fiecare 12 minute se produce un accident care are ca rezultat pierderi de vieți omenești, iar în jur de 1,3 milioane de oameni mor anual în accidente auto.
Atunci când obții permisul de conducere îți asumi și o mare responsabilitate. A conduce necesită atenție atât pentru viața ta și a persoanelor din autoturismul pe care-l conduci, cât și pentru viața celorlalți participanți la trafic. De aceea, Școala de șoferi Nelit  te pregătește să deprinzi toate regulile pe care un bun șofer trebuie să le știe și să le respecte. Aici, instructorii auto nu doar că te învață cum să controlezi autoturismul și cum să te descurci în trafic, ci îți oferă sfaturi acumulate de-a lungul experienței de conducător auto.

sediu-nelitbun
Mulți elevi pun accent mai mult pe partea practică și pe susținerea examenului final, considerând că teoria este mai puțin importantă. Eronat!!! Legislația joacă un rol important în conduita unui șofer, astfel că accentul se pune în mod egal pe ambele forme de pregătire. Nerespectarea unei legi din cauza lipsei de informații poate atrage după sine amenzi sau alte consecințe mult mai grave.

Nelit – o echipă de elită!
Atunci când te înscrii la școala de șoferi trebuie să știi că succesul depinde în proporție de 60% de voința și de implicarea ta, iar restul de 40% ține de profesionalismul instructorului auto. Așadar, proba practică nu este foarte ușor de trecut dacă nu ești pregătit suficient și nu reușesti să stăpânești toate abilitățile necesare pentru a șofa. La Nelit ești pregătit la un nivel superior, astfel că examenul va fi extrem de ușor de trecut.

Despre noi
Școala de șoferi Nelit și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 20 ani din dorința de a ajuta oameni ca tine să își îndeplinească visul de a conduce. În timp școala s-a perfectionat, a crescut odată cu voi și a început să pună accentul pe confort și pe condus preventiv. Este foarte important să fie formați șoferi disciplinați care cunosc bine regulile de circulație și mai ales înteleg necesitatea respectării acestora.

Pe lângă pregătirea la standarde europene, această școală de șoferi din București practică și tarife avantajoase pentru categoria B. În plus, aici vei învăța să șofezi la bordul unor mașini moderne, fiabile și sigure, care vor contribui, de asemenea, la reușita ta.
Școala auto Nelit beneficiază de sală de legislație rutieră pentru pregătirea teoretică a cursanților, dotată cu tot necesarul pregătirii viitorilor șoferi.

img_0867

La școala de șoferi Nelit te bucuri de toate avantajele!
– Instructorii noștri sunt prietenoși și te vor învăța să șofezi fără stres.
– Mașinile noastre sunt din generație nouă, cu toate dotările necesare pentru ca tu să conduci în condiții confortabile
– Suntem o școală de șoferi autorizată de Autoritatea Rutieră Română (A.R.R.) – autorizație nr. AS0008382 cu sediul și punctul de lucru în Drumul Taberei din anul 2006.
– Avem program prelungit în cursul săptămânii și în weekend
– Elevul beneficiază de un program flexibil, ședintele de practică fiind stabilite de comun acord cu acesta.
– Pregătirea practică (orele de coducere) se programează de comun acord cu instructorul în funcție de programul dumneavoastră (inclusiv sâmbăta și duminica)

26910906_1602910506458214_254809257072622422_o

Pachetul VIP
Pentru Școala de șoferi Nelit
contează confortul tău, siguranța ta și, nu în ultimul rând, timpul tău! Aici găsești un pachet special creat pentru a satisface cele mai exigente cerințe, pentru că cea mai importantă persoană ești TU!

Iată câteva motive pentru care să alegi pachetul VIP:
– Te luăm și te lăsăm dintr-o locație stabilită de tine!
– Programul este flexibil, îl stabilim în funcție de tine!
– Lasă în grija noastră dosarul tău pentru examen!
– Ai prioritate la Skoda Rapid, VW Golf 7 și Renault Megane!

Îți prezentăm mai jos beneficiile mașinilor din pachetul VIP:

VW Golf 7
Golf 7 este o mașină nouă pe care ai ocazia să o conduci doar tu, conducătorul VIP! Iată câteva dintre caracteristicile acestei mașini: Auto-hold, Navigație, Dublu climatronic, Scaune încălzite, Cameră marșarier.

golf7-scoaladesoferi-nelit-2

Skoda Rapid
Iată noua Skoda Rapid cu plafon panoramic și dotări de ultimă generație pentru confortul tău. Câteva dintre caracteristicile acestei mașini sunt: Plafon panoramic, Navigație, Dublu climatronic, Scaune încălzite, Cameră marșarier.

skoda-rapid-5

Renault Megane
Acest Megane este atât de ușor de condus, încât nici nu o să știi când ai luat permisul. Enumerăm câteva dintre caracteristicile acestei mașini: Servo-direcție, Diesel, Climatronic, Scaune reglabile, Senzori de parcare.

scoala-de-soferi-nelit-renault-megane-2

Promoție la achitarea integrală
Dacă alegi să achiți costul integral al școlii auto îți oferim două cadouri în valoare de 130 lei: testul psihologic și un manual de legislație rutieră.

Acte necesare pentru inscrierea la școala de șoferi
Pentru a începe școala de șoferi este suficient să te prezinți la sediul NELIT. De aici te vom îndruma pentru a obține rapid documentele necesare pentru începerea pregătirii:
– Buletinul de identitate;
– Avizul psihologic (se obține de la centrele autorizate);
– Fișa medicală (se obține de la policlinicile autorizate);

Documente necesare în timpul școlii de șoferi
După înscriere urmează pregătirea teoretică, iar profesorul de legislație se va ocupa de Fișa ta de prezență.
În timpul pregătirii practice instructorul va păstra și actualiza Fișa de evidență a orelor de conducere.

 

Acte necesare la examenul pentru obținerea permisului de conducere categoria B
Pentru admiterea la examen, candidatul va pregăti un dosar cu următoarele documente:
– Copie CI
– Avizul psihologic cu mențiunea “Apt psihologic pentru categoria B”
– Fișa medicală cu mențiunea “Apt conducatori auto”
– Cazier cu mențiunea “EXAMEN AUTO” (se poate elibera de la orice secție de Poliție, cazierul judiciar fiind eliberat pe loc)
– Chitanța pentru achitarea taxei pentru permis în valoare de 68 lei (această taxă se poate achita la Poștă)

Recenzii Nelit

Ionescu: “Căutam opțiunea de 6 stele pentru această școală de șoferi, însă, din păcate, nu există mai mult de 5 🙁 …. Cam așa ar trebui să fie o școală de șoferi, iar dacă o mare parte din oameni și serviciile din România s-ar apropia de echipa NELIT am ajunge mai departe ca popor și ne-am apropia de civilizație! Servicii bune, oameni buni, cu mult bun-simț si răbdare, care nu-și bat joc de oameni și de banii lor. Eu, spre exemplu, am fost un anti-talent la condus. Câtă răbdare a putut să aibă domnul instructor cu mine… Nici eu nu aș fi avut atâta răbdare cu mine :)) Ce să mai spun față de ceilalți elevi care au lăsat câteva cuvinte despre cei de la Nelit? Nu am ce, decât nota 11 și 6 stele, asta merită de la mine. Mulțumesc încă o dată!!!”                          

Mihaela Milea: “Admis din prima! Să mă înscriu la Școala de șoferi Nelit a fost cea mai bună decizie! În primul rând, doresc să îi mulțumesc domnului instructor că a avut foarte multă răbdare. Deși la prima ședință mi-a fost teamă, începând cu a doua ședință am prins încredere în mine și așteptam cu nerăbdare să vină urmatoarea oră pentru a conduce, deoarece domnul instructor, datorită experienței pe care o are, a reușit să mă facă să am încredere și să fiu relaxată atunci când conduceam. În al doilea rând, vreau să îi mulțumesc domnului instructor M. că a venit înainte de examen de la ora 6:30 pentru a face o ședință. M-a ajutat foarte mult lucrul acesta. De asemenea, doresc să îi mulțumesc domnului profesor de legislație pentru modul în care explica, făcându-te să înveți logic legislația. Și nu în ultimul rând, doresc să îi mulțumesc doamnei N., dar și mamei acesteia care de fiecare dată când am mers la școala m-au făcut să mă simt minunat, ca într-o familie. Mi-au oferit sfaturi în ceea ce privește cel mai potrivit mod de a mă pregăti pentru examen, dar și bomboane. Recomand cu încredere Școala de șoferi Nelit!”

 Alex Panteleon: “În primul rând, mulțumesc! Mulțumesc pentru toată răbdarea, calmul și priceperea cu care am fost tratat. Încă de la prima vizită în sediul școlii, mi s-au explicat pașii ce trebuie făcuți astfel încât totul să decurgă așa cum trebuie. Mulțumesc doamnei N. și mamei acesteia ca mi-au răspuns la orice întrebare întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Mulțumesc frumos domnului profesor de legislație, care întotdeauna a explicat folosind exemple din viața reală de șofer și, la fel, cu zâmbetul pe buze, într-un mod plăcut și amuzant. Mulțumesc frumos domnului M., Omului care „mi-a pus” volanul în mână, cel datorită căruia stăpânesc astăzi o mașină, am permisul în buzunar și știu ce înseamnă răbdarea. Un Om (O mare, da), un instructor, un prieten! Vă respect, vă mulțumesc pentru amabilitate, seriozitate, înțelegere și MAI ALES mulțumesc pentru zâmbete!”

Nu-i așa că te-am convins? Înscrie-te acum la Școala de șoferi Nelit și pregătește-te să devii șofer!

Te așteptăm la sediul nostru­ din str. Drumul Taberi nr. 134, Sector 6, București, Telefon: 0723373104, 0766726252; Website: http://www.nelit.ro
https://www.facebook.com/ScoalaDeSoferiNelit/

nelit-logo

 

LĂSAȚI UN MESAJ