Eskimo SUV 2, noua anvelopă de iarnă pentru SUV-uri de la Sava

0
1066
Sava Eskimo SUV 2

Sava Eskimo SUV 2 este o anvelope de iarnă de înaltă performanță, care oferă un control excelent pe zăpadă și gheață. Lansarea noii anvelope Sava vine ca răspuns la creșterea popularității SUV-urilor. Segmentul de anvelope pentru vehicule utilitare sportive a crescut, de la o cotă de 8% pentru segmentul SUV în 2012 la 10% în 2016[1].

Anvelopa Eskimo SUV 2 a fost concepută special pentru a oferi o manevrabilitate excepțională pe zăpadă și o frânare optimizată pentru SUV-uri. Designul de tip Athletic Rib oferă un mai bun control al direcției. Simultan, forma optimizată a nervurii centrale reduce zgomotul pe suprafețele de drum uscat, fără a compromite tracțiunea în condiții de iarnă. Apoi, arhitectura amprentei cu mai multe raze generează o amprentă lungă și lată, obținându-se o distribuție uniformă a presiunii între anvelopă și șosea. Acest lucru asigură un control mai bun și oferă o pată de contact mare pe drumurile acoperite cu gheață.

Blocurile solide ale modelului Sava Eskimo SUV 2 sunt optimizate pentru SUV-uri și permit o manevrare și o frânare excepționale pe zăpadă. Aceste blocuri asigură margini mai puternice, ceea ce sporește transmiterea forței pe drumurile acoperite cu zăpadă. Șanțurile circumferențiale sunt poziționate optim pentru a absorbi și dispersa repede apa de pe suprafața de rulare, asigurând aderență excelentă pe drumurile umede.

LĂSAȚI UN MESAJ