Anvelopa care se repară singură – Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, cu tehnologie SealTech

0
3296
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Noua anvelopă de ultra înaltă performanță Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, câștigătoare în numeroase teste de specialitate și echipată cu cea mai recentă tehnologie, SealTech, a fost acreditată de către Volkswagen pentru echiparea originală a noului Arteon.

SealTech este cea mai recentă soluție pentru mobilitate extinsă de la Goodyear, bazată pe o tehnologie de ”sigilare” ulterioară. SealTech sigilează găuri cu diametru de până la 5 mm din zona benzii de rulare a anvelopei, oferind o performanță excelentă și echilibrată a condusului. Marcajul SealTech este vizibil pe peretele lateral al anvelopei.

Suntem mândri să extindem portofoliul nostru și să introducem Goodyear SealTech pe noul VW Arteon. Există un interes din ce în ce mai mare pentru soluțiile de mobilitate extinsă atât din partea producătorilor de vehicule, cât și a consumatorilor, și continuăm să investim în dezvoltarea de tehnologii precum SealTech pentru a satisface această cerere„, spune Nick Harley, Director General OE Consumer Goodyear EMEA.

LĂSAȚI UN MESAJ