Porsche 911 Turbo S Exclusive Series este cel mai puternic și mai special 911 Turbo S din toate timpurile. Coupé-ul are o putere de 607 CP, dezvoltată de o ”inimă” bi-Turbo, de 3.8 litri, cu șase cilindri boxer, iar producția sa este limitată la 500 de unități în întreaga lume. În plus față de creșterea de putere cu 27 CP, 911 Turbo S Exclusive Series se deosebește de modelul ”obișnuit” printr-un design unic, materiale de calitate și mai înaltă și detalii de lux. Mașina este finisată manual, prin procedee laborioase, în noul Porsche Exclusive Manufaktur, la sediul companiei din Zuffenhausen. Mai mult, pentru prima dată, clienții Porsche pot achiziționa ceasul Porsche Design Exclusive, configurat cu același design ca mașina lor sport.

911 Turbo S Exclusive Series accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde și ajunge la 200 km/h în doar 9,6 secunde, vitezometrul oprindu-se la 330 km/h. Consumul mixt de carburant este același ca la modelul standard, de 9,1 l/100 km și corespunde unei cantități de emisii de CO2 de 212 g/km. Modelul este echipat, în versiunea standard, cu jante de 20 inci, cu mecanism central de fixare, vopsite în negru și cu contur Golden Yellow Metallic, realizat printr-o nouă tehnologie cu laser. Pentru prima dată, etrierele sistemului de frânare ceramic, PCCB, sunt disponibile din fabrică în versiune vopsită în negru, cu sigla Porsche în Golden Yellow Metallic. Șasiul sport cu Porsche Active Suspension Management (PASM) și pachetul Sport Chrono sunt incluse și ele în echiparea standard. Iar direcția integrală și Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) îmbunătățesc manevrabilitatea mașinii și asigură stabilitate sporită pe șosea.

Ceasul Porsche Design 911 Turbo S Exclusive Series reprezintă o premieră pentru marca germane, fiind pentru prima dată când Porsche Design lansează un ceas pentru clienții care achiziționează un model în ediție limitată, cu aceleași linii de design utilizate pe vehicul. Ceasul exclusivist are carcasa este realizată din titan ușor, iar învelișul negru din carbură de titan subliniază designul său sport. Cadranul din carbon este inspirat de benzile cu textură de carbon regăsite pe 911 Turbo S Exclusive și este finisat în aceeași vopsea utilizată pe vehicul. Designul rotorului este modelat după jantele modelului 911 Turbo S Exclusive și vopsit în culoarea originală.

De asemenea, pentru Porsche oferă un set de genți de voiaj din piele Exclusive Series, creat special pentru cei care achiziționează un vehicul în ediție limitată. În România, prețurile pentru 911 Turbo S Exclusive Series pornesc de la 223.996 euro, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ