Primăvara anvelopelor: Seturile Goodyear și Dunlop vin cu un cadou-surpriză

0
1060

Rețeaua de ateliere Premio este gata să înceapă sezonul de vară pentru anvelope cu o campanie promoțională specială. Astfel, la cumpărarea unui set de anvelope Goodyear sau Dunlop se poate câștiga un cadou-surpriză atractiv.

Premio dispune în prezent de aproape 50 de puncte de service de tip ”fast-fit” în toată România, la care vă puteți schimba sau repara anvelopele, dar și instalația de aer condiționat, sistemul de evacuare și de frânare și puteți să schimbați uleiul. Angajaţii Premio cu experienţă vă vor ajuta să verificaţi și să corectaţi geometria, dar și să efectuaţi inspecţiile periodice – ITP.

Pe lângă serviciile profesionale oferite de atelierele Premio, clienții pot conta, de asemenea, și pe alte beneficii. Pe data de 15 martie 2017 începe campania promoțională care oferă clienţilor care vor cumpăra un set de anvelope marca Goodyear și Dunlop, de dimensiunea 17 inch sau mai mare, un organizator auto special. Acest gadget comod vă va ajuta să mențineți ordinea în mașină și să colectați toate lucrurile mici într-un singur loc.

De la înfiinţarea sa, reţeaua Premio este asociată cu Goodyear. De aceea, în atelierele sale sunt oferite în primul rând mărcile de anvelope care aparțin concernului american și cuprind toate segmentele de preț: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava și Dębica. Motto-ul Premio este calitate înaltă a serviciilor și timp scurt de aşteptare.

LĂSAȚI UN MESAJ