Caravana “Drive Your [email protected]”: 2.200 de studenţi şi masteranzi, 12 universități și 12.000 km

0
801
renault group romania

2.200 de studenţi şi masteranzi, 20 de specialişti ai Grupului Renault România, 38 de asociaţii studenţeşti, 83 de profesori, 12 universităţi, 4 vehicule Dacia şi Renault, 4 săptămâni, 12.000 de km, sunt ingredientele care descriu bilanţul şi succesul caravanei “Drive Your [email protected]”, care a fost organizată în premieră,  în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie, în România.

Specialiştii din diverse activităţi ale Grupului Renault România, alături de reprezentanţii echipei de Resurse Umane, i-au invitat pe studenţii şi masteranzii de la facultăţi cu profil tehnic, să descopere lumea Renault. Astfel, în decurs de o lună, caravana „Drive Your [email protected]” a reuşit să ajungă la 2.200 de studenți și masteranzi, de la Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi, Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău, Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, Universitatea Ovidius Constanţa, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică din Timişoara, Universitatea din Craiova, Universitatea Valahia Târgovişte, Universitatea Transilvania din Braşov şi Universitatea din Piteşti.

Ne-am propus ca prin această caravană, să întâlnim faţă în faţă, la ei acasă, studenţii şi masteranzii pasionaţi de industria auto. Le-am povestit despre ceea ce se întâmplă în lumea Renault şi despre oportunităţile pe care le au în compania noastră. Le-am arătat şi produsele noastre, pe care au avut ocazia să le studieze în detaliu. La final, le-am lansat provocarea de a continua să descopere activităţile Grupului Renault, aplicând pentru programul nostru de stagii,  Drive Your Future”, a declarat Dana Oprişan, director Resurse Umane, Grup Renault România.

În fiecare universitate,  amfiteatrele s-au dovedit neîncăpătoare pentru publicul numeros, curios să cunoască compania Renault. Studenţii au avut ocazia nu doar de a afla despre procesele şi meseriile din cadrul grupului, dar şi despre oportunităţile de dezvoltare a parcursului profesional în companie. Cei 20 de specialişti,   din diferite activităţi ale grupului, care s-au implicat în susţinerea şi realizarea acestui eveniment, sunt absolvenţi ai centrelor universitare în care a ajuns Caravana Renault. Aceştia s-au întors în universitate pentru a le vorbi studenţilor despre cariera de succes pe care şi-au făcut-o în îndustria auto şi pentru a-i îndemna să îşi urmeze visul şi pasiunea.

Vehiculele din gama Dacia (Duster şi Sandero Easy-R) şi Renault, (Espace şi Talisman)  au fost studiate în detaliu de către cei mai curioşi studenţi, iar întrebările tehnice specifice nu au lipsit.

Studenţii care au participat la evenimentele Caravanei ”Drive Your [email protected]” au avut ocazia de a se înscrie şi la un concurs, care a avut drept premiu o trotinetă electrică. Antonie George Vastimar a fost desemnat câştigător în urma extragerii făcute la finalul caravanei.

Nu am mai folosit până acum o trotinetă electrică, dar sunt încântat că voi avea ocazia să o fac. Prezentarea Grupului Renault România la care am participat şi care mi-a adus acest premiu, mi-a plăcut, pentru că reprezentanţii companiei au răspuns direct şi fără ezitări întrebărilor primite şi au fost pe înţelesul studenţilor. Deşi nu a fost prima mea experienţă cu o comapnie auto, pot spune că Renault şi-a prezentat cel mai bine ofertele de stagii şi de locuri de muncă pentru viitorii absolvenţi”, a mărturisit studentul câştigător.

LĂSAȚI UN MESAJ