Daca acum mai bine de 20 de ani, Seria 900 a atentat cu destul de mult succes la BMW, Mercedes sau Audi, S80-ul n-a mai fost asa agresiv. Acum, insa, noul Volvo S90 isi arata coltii. Iar versiunea Excellence a limuzinei tinteste sus, direct catre Business Class.

Nu are sauna, dar in locul scaunului pasagerului fata a fost pusa o Lounge Console, care integreaza o cutie de pantofi, masuta plianta si un ecran escamontabil mare. De asemenea, in tunelul median se ascunde o tableta, iar intre cele doua scaune independente din spate se afla un frigider pentru sampanie.

Dupa prezentarea S90-ului cu ampatament lung pentru China si a versiunii Excellence, Volvo a dat cateva detalii cu privire la noua sa strategie in Europa. Uzina din Belgia (Gent), unde in momentul de fata se fac V40, S60 si XC60, va fi dedicata exclusiv modelelor din Seria 40, pe platforma CMA. Iar fabrica din Goteborg se va ocupa de Seria 60 si actuala Serie 90. Daca V90 si XC90 se vor putea mandri cu titulatura “Made in Sweden”, S90-ul s-ar putea ca, in viitorul apropiat, sa fie “Made in China”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ