Rowenta Silence Force 4A+, “roommate-ul” care te scoate din impas

0
888

Ai așteptat de multă vreme acest moment și, în sfârșit, a sosit! Începi facultatea, te-ai mutat de acasă și pornești într-o nouă etapă din viața ta. Iar cum fiecare restart vine la pachet” și cu o curățenie generală, iei cu tine cel mai harnic și mai silențios “roommate”: aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force 4A+.

Vacuum even in the silence of the night

După ce ai despachetat și aranjat lucrurile prin casă, încă mai găsești resurse să aspiri. Oh, wait! Realizezi că e trecut de ora 9 seara și administratorul doar ce ți-a transmis să respecți orele de liniște. Don’t stress about it! 😊 Cu Rowenta Silence Force 4A+ nimeni nu își va da seama că încă nu ai terminat curățenia. Datorită tehnologiei Extreme Silence, acesta are un nivel de zgomot redus, de numai 66dB(A) la putere maximă.

În plus, aspiratorul combină performanțele de curățare cu silențiozitatea extremă și îndepărtează murdăria în profunzime de pe orice suprafață. Datorită celor 3 niveluri de filtrare, dar și a periei de aspirare de înaltă eficiență P3WER GLIDE, aspiratorul reține 99,9% din particulele de praf, inclusiv microparticulele care cauzează alergii și astm.

Rowenta Silence Force 4A+ dispune de tehnologia de top a noului motor cu sistemul EffiTech, ce deschide calea spre eficiență energetică maximă, pentru o mai bună aspirare a prafului, cu un consum mai redus de energie.

Dar cum rămâne cu golirea sacului? Inovația este iarăși de partea ta! Aspiratorul este prevăzut cu noul sac de praf Hygiene+, special creat pentru o filtrare perfectă și o igienă îmbunătăţită, datorită clapetei de închidere automată, care elimină formarea norilor de praf la înlocuirea acestuia.

Nu uita! Achiziționează până pe 31 decembrie orice aspirator Rowenta Silence Force sau X-Trem Power și beneficiezi de 3 ani de garanție extinsă de la Rowenta, la înregistrarea produsului pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Curățenia este gata, iar tu te poți bucura, în sfârșit, de prima ta seară de libertate.

Vin roșu sau roze? 😉

 

***

Despre Rowenta    

                                

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurator. Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania,

https://www.instagram.com/rowentaromania/

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ