Fulda Kristall Control SUV

Fulda a lansat Kristall Control SUV, noua sa anvelopă de iarnă de înaltă performanță (HP) dezvoltată special pentru SUV-urile moderne. Din cauza sarcinii și a centrului de greutate ridicat, aceste vehicule necesită anvelope specifice, care oferă mai multă aderență și o manevrabilitate mai bună, în special în condiții de iarnă. Prin extinderea gamei de produse, Fulda oferă o anvelopă de înaltă performanță ce înglobează tehnologia germană la un preț competitiv, fără compromisuri de performanță.

Kristall Control SUV oferă un control excelent pe zăpadă, datorită tehnologiei Fulda Snow Catcher. Canalele centrale ale anvelopei lucrează împreună pentru a forma o rețea de interblocare, care captează zăpada atunci când conduceți. Datorită calităților sale adezive bune, zăpada însăși poate fi utilizată pentru a îmbunătăți aderența.

Profilul avansat al benzii de rulare, cu blocuri întăritoare speciale pentru SUV, crește stabilitatea SUV-urilor pe drumurile uscate. Această caracteristică folosește un fel de umflături între blocurile centrale pentru a crește rigiditatea benzii de rulare. În plus, lamelele drepte de pe partea superioară a suprafeței benzii de rulare garantează un volum crescut de cauciuc. În combinație cu funcția 3D Bubble Blades, acest lucru oferă blocuri mai puternice pentru un control îmbunătățit pe drumurile uscate.

Designul benzii de rulare a anvelopei creează o pată de contact optimizată, cu distribuție uniformă a presiunii, asigurând o uzură uniformă și un kilometraj ridicat.

LĂSAȚI UN MESAJ