RCH19 și RCH21S, noile lămpi profesionale de lucru de la Philips

0
2372

După lansarea modelului de lampă de lucru hibrid CBH51, Philips prezintă alte două noi modele de lămpi de lucru, RCH19 și RCH21S.

RCH21S este mai avansată tehnologic și respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește rezistența în mediul de lucru. Lampa are certificarea IK08, după ce a trecut testul de rezistență la cădere de la o înălțime de 1,5 metri, și certificarea IP65, fiind rezistentă la apă, praf, uleuri, solvenți și alte substanțe chimice întâlnite în spațiile de lucru. Este echipată cu diode albe Luxeon care emit fluxul de lumină la un unghi de 90°. Temperatura de culoare are 6000°K fiind concepută special pentru a nu obosi ochiul uman. RCH21S poate fi folosită timp de 3,5 ore la o putere de 300 lumen și până la 6 ore la o putere de 120 lumen. Bateria pe bază de litiu este garantată pentru un ciclu de 1.500 de încărcări, iar timpul pentru o încărcare completă este mai mic de două ore.

Lampa ultra-plată și pliabilă RCH19 are un cap compact ce poate fi răsucit la 180°, permițând folosirea acesteia în spații foarte înguste. La fel ca modelul RCH21S, această lampă poate fi folosită în două moduri: intens (250 lumen timp de 4 ore) sau normal (120 lumen timp de 7 ore). Luminozitatea este foarte apropiată de cea a luminii naturale pentru a preveni cât mai mult posibil solicitarea ochilor. Lampa de lucru RCH19 are certificarea IK07, fiind rezistentă la șocuri, iar învelișul de cauciuc oferă o protecție excelentă împotriva substanțelor chimice întâlnite în mod frecvent într-un atelier de service.

LĂSAȚI UN MESAJ