Este primul concept-car ŠKODA pur electric la care se remarcă absenţa montantului „B“, portierele cu deschidere opusă şi cele patru scaune individuale rotative. Oglinzile exterioare au incluse camere video care redau pe ecran imagini cu zona care înconjoară automobilul.

În ceea ce privește conectivitatea, fiecare ocupant al lui E Vision are propriul său ecran la dispoziţie, suplimentar faţă de ecranul din bord şi touchscreen-ul central, iar în fiecare portieră este integrat câte un Phonebox, care încarcă inductiv smartphone-urile. Camerele video monitorizează şoferul în permanenţă, verificând starea sa prin intermediul analizării mișcărilor ochilor, iar detectorul de oboseală îl avertizează pe cel de la volan în cazul în care constată că este prea obosit.

Motoarele electrice, cu o putere totală de 306 CP, antrenează toate cele patru roţi ale conceptului. Autonomia este de până la 500 km, iar viteza maximă este de 180 km/h. Vision E respectă normele pentru nivelul 3 al condusului autonom. Pe autostrăzi, sistemul de autopilotare permite autovehiculului accelerarea, controlarea direcţiei, frânarea şi, chiar, evitarea obstacolelor în mod complet autonom.

LĂSAȚI UN MESAJ