A zecea generatie Honda Civic a ajuns in Romania. Preturile pentru Civic-ul in 5 usi incep de la 18.500 €, TVA inclusa

0
1514

Honda Trading a lansat in Romania cea de-a zece generatie Honda Civic. Redesenat complet si reproiectat, noul Civic renunta complet la motoarele diesel si benzinarele aspirate, propunand un 1.0 VTEC Turbo / 129 CP si un 1.5 VTEC Turbo / 182 CP. Civic-ul hatchback porneste de la 18.500 €, TVA inclusa, iar varsiunea sedan, de la 20.800 €, TVA inclusa, in contextul unui pachet de optiuni de baza bogat, ce include, printre altele, si navigatie.

Disponibil in doua tipuri de caroserii (hatchback si sedan), incontestabil distinctiv, inconfundabil elegant si sportiv, designul contemporan al noului Civic este o combinatie unica de linii dramatice, sculpturale si curbe line, atletice. Un vehicul proiectat sa atraga atentia si, esential, un vehicul proiectat pentru dinamica si pasiune.

honda civic sedan

Mai mult, noul Civic devine reperul in materie de lungime si bagaje in segmentul ”C-hatchback”, fiind cu 136 mm mai lung, 30 mm mai lat si 20 mm mai jos decat modelul precedent si oferind un portbagaj cu o capacitate de 478 litri (519 litri, in cazul sedan-ului). Varianta sedan este cu 130 mm mai lunga si 18 mm mai joasa decat varianta hatchback. De remarcat, varianta Civic Sedan are un ampatament comparabil cu cel al precedentei generatii Accord (2700 mm vs 2705 mm).

honda-civic-4d_interior_lowrez

Sub capota, a zecea generatie Honda Civic renunta complet la motoarele diesel si benzinarele aspirate si prezinta doua motoare noi supraalimentate pe benzina – puternicul 1.5 VTEC Turbo / 182 CP, disponibil pe ambele caroserii, sau eficientul motor 1.0 VTEC Turbo / 129 CP, disponibil pe varianta hatchback. Ambele motoare sunt echipate cu tehnologia Earth Dreams, care ofera echilibrul perfect intre performanta si eficienta. Noile motorizari pot fi combinate cu transmisie manuală cu 6 trepte sau cu noua si performanta transmisie automata CVT.

In materie de siguranta, Noul Civic stabileste noi standarde prin prezenta unei suite de tehnologii inglobate in sistemul Honda Sensing. Astfel, sistemul automat de franare cu functie de detectare pentru pietoni, sistemul de avertizare a coliziunilor frontale, sistemul de mentinere a benzii de circulatie, sistemul de asistare a mentinerii benzii de circulatie cu interventie activa, Cruise Control Adaptiv Inteligent, limitator de viteza inteligent, sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie sunt oferite inca de la primul nivel de echipare. Noul Civic este singurul model compact, inclusiv din segmentul premium, care ofera standard, de la primul nivel de echipare,  aceste tehnologii de siguranta.

Honda Civic beneficiaza de o gama vasta de tehnologii utile, ca noul si inteligentul sistem multimedia Honda CONNECT, cu ecran touchscreen de 7 inch si navigatie integrata, bancheta incalzita, trapa panoramica, amortizoarele controlate electronic si noua frana electronica de parcare, pentru a face fiecare calatorie mai placuta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ