Noua navă-amiral Opel a intrat în producție. AFLĂ cât costă noul Insignia Grand Sport în România

0
1628
opel insignia grand sport

La fabrica Opel din Rüsselsheim a început o nouă eră. Marți, 21 martie 2017, a ieșit oficial de pe linia de asamblare primul Insignia Grand Sport produs la comandă, de culoare alb abalone și cu motor diesel de 2.0 litri și 170 CP. În România, noul Insignia poate fi deja comandat, prețurile începând de la 20.400 euro, TVA inclusă.

„Așteptam cu nerăbdare momentul acesta de multă vreme. Noul nostru vârf de lance a sosit în sfârșit. Este o zi importantă pentru Opel și Rüsselsheim”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel, în timpul festivității organizate în cinstea demarării producției celei de-a doua generații Opel Insignia. “Am investit peste 500 de milioane de euro doar în pregătirea producției pentru noul nostru vârf de lance.”

„Noul Insignia este un element cheie al ofensivei noastre de produse, care doar anul acesta va atinge un nou vârf prin lansarea a șapte noi modele.”

Dr. Neumann este încrezător că noua ediție a vârfului de lance al mărcii Opel va continua succesul predecesorului său, care s-a vândut, în total, în 940.000 de exemplare, urcând pe locul patru pe lista celor mai bine vândute modele Opel.

Insignia-Fertigung im Opel-Werk Rüsselsheim, Februar 2017

Cu o structură complet nouă, noul Insignia este cu aproape 200 kg mai ușor decât predecesorul său, având o gardă la sol mai coborâtă și un interior mai spațios. Designul este unul atletic și elegant. Una dintre caracteristicile tehnologice principale o constituie sistemul inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului – distribuția cuplului către fiecare roată în parte într-o fracțiune de secundă.

Noul Insignia oferă totodată o mulțime de sisteme de asistență pentru șofer, care sporesc siguranța și fac condusul mai confortabil și mai relaxant, cum ar fi a doua generație a sistemului de iluminare cu matrice Opel IntelliLux LED®, tempomatul adaptiv (ACC) și Asistentul activ pentru menținerea benzii de circulație.

Opel Insignia Produktion im Opelwerk Rüsselsheim

LĂSAȚI UN MESAJ