Simona Halep, vedeta tenisului românesc feminin, s-a alăturat cvartetului de personalități locale care împărtășesc valorile Mercedes-Benz, Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu si Catalin Stefanescu, devenind cel mai nou ambasador al mărcii în România, în cadrul campaniei locale dedicate aniversarii a 50 ani AMG.

În același timp, parteneriatul cu Simona Halep are la bază deviza Mercedes-Benz, potrivit căreia pentru a deveni cel mai bun, trebuie să trăiești excelența prin puterea exemplului.

 

„Suntem încântați să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela ‘driving performance’ și a excelenței AMG”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz România. “Atât Mercedes-Benz România, cât și Simona Halep au un scop comun –  The Best, iar în acest sens suntem încântați să anunțăm noul parteneriat.

Vedeta tenisului românesc a optat să conducă un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé în prima parte a anului 2017, urmând a avea la dispoziție o suită de modele AMG, pe parcursul parteneriatului de durată cu Mercedes-Benz România.

Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indisputabil atât în furnizarea, cât și în promovarea excelenței, a performanței și a inovației. Sunt încrezătoare cu privire la această experiență incredibilă  și sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie,” a declarat Simona Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ