Suzuki Vitara S, ”Cel mai 4×4 SUV” din România, a mai primit un premiu

0
2011

Suzuki Vitara S se bucură de succes pe toate continentele. După ce a fost declarată în România ”Cel mai 4×4 SUV”, mașina japonezilor a mai primit un premiu tocmai în Australia. Distincția “2016 Best City SUV” i-a fost acordată de Auto Drive, una dintre cele mai importante publicații de profil din țara cangurilor.

Un premiu pe care-l obține pentru a doua oară consecutiv, după ce în 2015 a învins în finală modelele Honda HR-V și Mazda CX-3. Anul acesta, Vitara S și-a păstrat titlul de “Best City SUV” după un duel cu Jeep Renegade.

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara

Juriul a apreciat performanţele rutiere, atât on, cât şi off-road, subliniate şi de calităţile unuia dintre cele mai bune motoare de 1.4l turbo, confortul, raportul excelent dintre preţ, dotări şi calitate.

Suzuki Vitara S a fost lansat anul trecut, în toamnă, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. “S” este echiparea de top pentru Vitara şi include, printre altele, cutie manuală cu şase trepte, faruri cu LED, scaune din piele, RBS (Radar Brake Support), sistem autonom de frânare de urgenţă în standard. Nivelul de echipare “S” este disponibil în şapte culori de caroserie, inclusiv două combinaţii two-tone.

Prețul de pornire pentru Suzuki Vitara S este de 18.400 euro (TVA inclus), în timp ce un Vitara simplu pleacă de la 13.650 euro (TVA inclus). Cele două modele pot fi comandate la toți dealerii Suzuki din România.

LĂSAȚI UN MESAJ