Noul BMW Seria 5 va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Detroit, la începutul anului viitor şi va fi lansată pe piaţă pe 11 februarie. Prețurile pentru a șaptea generație Seria 5 încep de la 41.250 euro, fără TVA, pentru versiunea 520d.

La început vor fi disponibile două motorizări diesel şi două pe benzină, cu 4 şi 6 cilindri și puteri între 190 şi 340 CP. Iar toate versiunile vor putea fi comandate cu sistemul de tracţiune integrală inteligentă, BMW xDrive şi  cu pachetul M Sport. Gama de motorizări va fi extinsă în martie 2017 cu BMW 520d EfficientDynamics Edition şi versiunea plug-in hybrid BMW 530e.

AFLĂ toate secretele noului BMW Seria 5 G30

Noul  Seria 5 oferă un nivel fără precedent de dotări standard. Acesta include sistemul de navigaţie Business, pachetul de servicii BMW ConnectedDrive pentru România, faruri LED integrale cu asistent pentru fază lungă, sistem de asistență la parcare faţă şi spate și, de exemplu, pilot automat cu funcţie de frânare.

Totodată, portofoliul de sisteme de asistenţă a fost extins şi este cel mai bogat disponibil pe un model BMW. Acesta include Steering and Lane Keeping Assistant (asistentul de direcţie şi menţinere a benzii), care funcţionează acum până la viteze de până la 210 km/h şi pentru perioade semnificativ mai mari de timp, asistentul de evitare prin schimbarea benzii, Lane Change Assistant (realizează autonom schimbarea benzii), Intelligent Speed Assist (asistentul inteligent de viteză / încorporează restricţiile de viteză în sistemul tempomat), Crossing traffic warning (avertizare privind traficul transversal), Priority warning (avertizare cu privire la drumul cu prioritate) şi Lane Keeping Assistant (asistent de menţinere a benzii), cu protecţie activă în caz de coliziune laterală. Automobilele BMW conectate semnalizează pericolele pe baza Car2X Communication.

LĂSAȚI UN MESAJ