În calitate de partener al Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), Renault România a recompensat perfomanțele medaliaților de la Rio, oferindu-le autoturisme din ediția limitată Renault Olimpic, cu un design inspirat de JO și dotări suplimentare față de versiunile standard Kadjar, Captur și Clio.

Astfel, sportivii români care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic în această vară primesc de la Renault Commercial Roumanie SUV-uri Renault Kadjar, cei medaliați cu argint primesc cheile crossover-ului sub-compact Captur, în timp ce sportivii distinși cu medalii de bronz primesc câte un Clio.

Toate autoturismele fac parte din seria limitată Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentară și elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creată de specialiști din cadrul Centrului de Design Renault din București, pentru a celebra valorile olimpice și performanța sportivilor români. Astfel, pavilionul şi oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team România, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se încadrează în standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP și beneficiază de o echipare specială, în funcție de model, în care intră dotări precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate și lunetă cu tentă închisă, card “mâini libere”.

Renault România este partener oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român începând din anul 2011. În urmă cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliați la ediția din 2012 a JO cu 16 autoturisme Renault personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ