Trofeul Opel, etapa decisivă în Campionatul Național de Viteză în Coastă

0
984

Etapa finală a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă (CNVC), care va avea loc în weekendul 15 -16 octombrie 2016, se va desfăşura pe drumul ce leagă Braşovul de Poiana Braşov. Traseul Trofeul Opel are o lungime de cinci kilometri şi o diferenţă de nivel între start şi stop de 235 metri.

Opel este o prezență din ce în ce mai notabilă în sporturile cu motor la nivel european și amintesc aici performanțele remarcabile ale modelelui ADAM R2. Pasiunea pentru competițiile sportive nu se rezumă, însă, numai la a construi modele de succes și la victorii câștigate, ci și la susținerea sportului în sine. Trofeul Opel este încă un proiect care aduce marca noastră mai aproape de pasionații de competiții sportive”, a declarat Cristian Milea, Country director Opel România.

Trofeul Opel este susţinut de Consiliul Local şi Primăria Braşov şi se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Evenimentul este organizat de Auto Blic şi AMC Racing, cu sprijinul Serviciilor de Poliţie Rutiere Braşov, al Poliţiei Locale Braşov, al Brigăzii de Jandarmi Mobilă Braşov, al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov şi al Regiei Autonome de Transport Braşov. Asistenţa medicală este asigurată de Apel One Med.

LĂSAȚI UN MESAJ