Dacia Duster Camp 2016 – Aventuri prin noroi

0
1464

Câteva Dustere din țara noastră și-au mobilizat proprietarii și i-au adus pe circuitul de motocross de la Zărnești pentru a descoperi cine este mai Duster între Dustere. Cu alte cuvinte, o aventură de week-end care s-a numit Dacia Duster Camp 2016.

Pentru a fi mai exotica întâlnirea, prima zi a fost asezonată de o ploaie de toamnă care a transformat circuitul și track-ul prin pădure în mici mlaștine. Toate Dusterele care au venit s-au extras din mocirle, au urcat pante, sau au devorat traseul de îndemânare.

Seara de sâmbătă a adus și o surpriză pentru fanii Dacia Duster prezenți la Bran. Au descoperit în premieră seria limitată Dacia Duster Black Touch, o ediție ce este disponibilă și în Europa, dar care pe piața românească vine cu ceva în plus. Prețurile pentru noua serie limitată Dacia Duster urmează a fi comunicate în curând.

Dacia Duster Camp 2016 a fost o petrecere frumoasă, asezonată din plin cu noroi și voie bună. Cine crede că Duster este doar un SUV de oraș, să își facă programare pentru ediția 2017, va avea o surpriză uriașă. Dacia Duster este un model extrem de descurcăreț în off-road.

LĂSAȚI UN MESAJ