Paris 2016: Porsche atacă pe două fronturi – Panamera 4 E-Hybrid & 911 GT3 Cup

Panamera 4 E-Hybrid & 911 GT3 Cup

0
4747
Porsche Panamera Hybrid

Un loc, Mondialul Automobilului, două lumi, una convențională, alta ”curentată”, două debuturi mondiale, Porsche Panamera 4 E-Hybrid și versiunea de curse a mult-titratului 911. Porsche dă petrecere la ”Mondialul Automobilului” din acest an scoțând la rampă două mașini sport cu personalități total diferite.

Noul Gran Turismo combină un sistem de propulsie hybrid, orientat spre performanță și mobilitate electrică durabilă, cu sportivitatea dinamică și confortul unei limuzine de lux. Panamera 4 E-Hybrid livrează o putere totală de 462 CP, datorită combinației dintre motorul V6 de 2.9 litri, pe benzină, de 330 CP, propulsorului electric de 100 kW. Cuplul maxim ajunge la 700 Nm, iar autonomia în regim electric ajunge până la 50 km.

La polul opus, noua ediție a celei mai bine vândute mașini de curse din lume, Porsche 911 GT3 Cup, este rezervată exclusiv pentru pista de curse. De asemenea, Porsche va prezenta publicului de la Paris, în premieră, întreaga gamă Panamera, dar și versiunea Macan Turbo echipată cu Performance Package.

Ambele lansări pot fi urmărite LIVE joi, 29 septembrie, începând cu ora 15:15 – ora României www.newsroom.porsche.de. Codul de acces este disponibil pe www.porsche.gomexlive.com.

LĂSAȚI UN MESAJ