Opel a fost un pionier în lumea SUV-urilor, iar, acum, revine în forță. Dacă în anii 1990, Frontera și Monterey, modele dezvoltate alături de Isuzu, luau fața adversarilor, după anul 2000 doar Mokka a fost best-seller. Sub-compactul Mokka X a preluat ștafeta, la începutul anului, și, deja, a înregistrat deja vânzări de peste 600.000 de unități. Iar pentru 2017, Opel pregătește o adevărată revoluție crossover. Crossland X face încălzirea pentru a lupta în clasa compactă și, surpriză, Opel Grandland X va ținti și mai sus, fiind un fel de frate mai mare. Nu ca Antara însă, target-ul fiind clienții aventuroși de Astra.

Ambele CUV-uri (Crossover Utility Vehicule), care vor fi lansate în 2017, combină stilul SUV cu o dinamică de conducere proprie modelelor mai așezate. Iar Opel susține că Grandland X se adaptează perfect stilului de viață activ al societății moderne, prin abilitățile sale off-road, poziția de ședere mai ridicată, vizibilitatea optimă, urcarea/coborârea simplă în și din autovehicul și, nu în ultimul rând, prin spațiul generos pentru bagaje.

Pe cai mari. Opel pregătește 7 noi modele pentru 2017

Stilul îmbină în mod inteligent robustețea cu eleganța, iar conceptul de design interior asigură un nivel ridicat de confort și versatilitate. Grandland X va extinde oferta vastă a mărcii în clasa deosebit de populară a autovehiculelor compacte, alăturându-se ”Mașinii Anului 2016, Opel Astra, și recent lansatului Zafira cu șapte locuri.

Crossland X va pătrunde în segmentul B în primele șase luni ale anului 2017, iar Grandland X va ținti segmentul imediat superior începând din toamna lui 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ