SAB 2016: Maserati, Alfa Romeo, Fiat și Jeep fac spectacol

0
1674

Italienii de la Maserati, Alfa Romeo și Fiat, secondați de italiano-americanii de la Jeep, fac spectacol la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii. Direct de la Mondialul Automobilului de la Paris, care de-abia și-a închis porțile pe 16 octombrie, importatorul Auto Italia aduce, în premieră în România, cel mai mic iaht din lume – Fiat 500 Riva, Alfa Romeo Giulia, noul Abarth 595, Fiat Tipo hatchback și Maserati Levante, primul SUV din istoria de 100 de ani a mărcii. De asemenea, cum Jeep a împlinit 75 de ani, la standul Auto Italia se află edițiile speciale 75th Anniversary ale gamei Jeep.

Standul Fiat de la SAB 2016 este descris de simbolism și eleganță. Tema este dualitatea și factorul complementar al elementelor înconjurătoare, focusul fiind pe cele două lumi, funcțională și aspirațională, din care marca Fiat își extrage inspirația. Pe de o parte, avem Fiat Tipo sedan și, în premieră națională, versiunea Tipo hatchback, caracterizate de simplitate, funcționalitate și eficiență în exploatare, iar pe de alta avem un model inspirator, descris de forme și materiale elegante și sofisticate, care își trage seva din tradiție: Fiat 500 Riva – o mașinuță inspirată de iahtul Aquariva Super. Mai mult, ”cel mai mic iaht din lume” va fi expus la Salonul Auto București alături de un exemplar Riva Ariston din 1968. În lume au fost fabricate 823 de unități Riva Ariston, modelul fiind considerat cel mai popular iaht clasic fabricat de Riva.

Alfa Romeo revine la Salonul Auto București & Accesorii cu un model demn de statutul premium al mărcii, simbol al excelenței italiene în materie de design și tehnologie. Debutul salonului marchează premiera națională și, în același timp, startul comenzilor pentru noua Alfa Romeo Giulia, cea mai autentică expresie a spiritului Alfa Romeo contemporan.

160510_alfa-romeo_giulia_22

Liber la pasiune și emoție cu tracțiune spate! Avem prețurile pentru Alfa Romeo Giulia

Jeep a definit spiritul autentic SUV și a stabilit, ani la rând, un etalon în industrie, în ceea ce privește capacitățile off-road și libertatea de explorare. Anul acesta, Jeep sărbătorește 75 de ani de aventură fără limite și prezintă edițiile speciale Jeep 75th Anniversary. Modelele expuse de Auto Italia la Salonul Auto București și Accesorii de anul acesta sunt edițiile aniversare Jeep Renegade, Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee și Jeep Wrangler, personalizate în nuanțe exclusive, cu tușe de bronz lucios și semi-lucios la nivelul jantelor și al elementelor de caroserie, embleme aniversare, propulsoare puternice și tracțiune integrală, afirmând, mai mult ca niciodată, moștenirea Willys. Surpriza cea mai mare a standului este chiar un exemplar Jeep Willys original.

160621_jeep_historical-vehicles_05

Sigla scorpionului este acum mai cuprinzătoare, cu noile Abarth 124 spider și Abarth 595. Dezvoltate de divizia Abarth Racing, cele două modele întruchipează valorile intrinseci ale mărcii: performanță, măiestrie și excelență în inginerie. Abarth 595 este expus la Salon Auto București în versiunea 595 Competizione. ”Bomba pe roti” de culoare Rosso Competizione are sub capotă un propulsor 1.4 T-Jet de 180 CP.

160621_abarth_595_15

La fel ca toate modelele Maserati precedente, Levante poartă numele unui vânt cald mediteranean, care se poate transforma într-o clipă dintr-o briză ușoară, într-o forță irezistibilă a naturii, reflectând astfel personalitatea noului SUV Maserati.

medium-6165-maseratilevante201612

Levante este disponibil pe piața din România în doua variante de motorizare. Levante S, dotat cu motorul V6 3.0 Twin Turbo 430CP accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde și atinge o viteză maximă de 264 km/h. Conceput de divizia Maserati Powertrain și construit la fabrica Ferrari din Maranello exclusiv pentru Maserati, motorul oferă inovații de ultimă oră. Iar Levante Diesel oferă un motor turbo V6 3.0 cu turbină cu geometrie variabilă – o adevărată bijuterie dotată cu cea mai nouă tehnologie diesel disponibilă. Cu o putere și un cuplu maxim impresionante – 275 CP și 600 Nm, Levante Diesel atinge 100 km/h în doar 6,9 secunde și atinge o viteză maximă de 230 km/h.

Auto Italia oferă 0% avans si 0% dobândă, prin Impuls Leasing, pentru toate modelele mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional, Abarth și Jeep, pe durata SAB 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ