Fabrica de Clătite Tefal – Pancakes with travel flavour

0
1165

Când te gândești la clătite, te gândești la copilărie și la desertul preferat pe care îl savurai alături de prieteni. La pauzele dintre cursele pe bicicletă ce se încheiau când soarele deschidea fereastra spre apus sau la dulceața de cireșe de care nu te mai săturai.

Pe 1 martie Tefal dă startul celei de-a IV-a ediții a campaniei Fabrica de Clătite și pune în joc premii pentru pasionații de călătorii: plinuri de benzină, biciclete Pegas și marele premiu, un pașaport de călătorie de 2500 de euro.

Călătorie în Jurul Clătitei

Cea mai tare vacanță începe cu Tefal, tu trebuie doar să alegi destinația și locurile de vizitat. Ce trebuie să faci? Achiziționează în perioada 1 martie – 30 aprilie orice tigaie, cratiță sau oală Tefal, înscrie bonul prin sms la numărul 1810 sau pe fabricadeclătite.ro și poți câștiga zilnic un plin de benzină, săptămânal o bicicletă Pegas sau marele premiu, un pașaport de călătorie de 2500 de euro, ca să mergi oriunde îți dorești.

Tefal Mini Chefs – secretul celor mai gustoase clătite

Din Roma sau Paris până în îndepărtatul Cancun, noile tigăi în ediție limitată Tefal Mini Chefs sunt răspunsul corect la întrebarea: Cum preparăm o clătită de neuitat? Disponibile în 3 variante: Mexic, Italia și Franța, acestea te invită în cele mai yummy aventuri. Alege-ți ingredientele preferate, pregătește-te pentru cele mai sincere ovații și descoperă lumea alături de Tefal.

Cei 3 Mini Chefs simpatici au fost realizați prin tehnologia patentată Tefal de injectare cu cerneală, ce permite decorarea atractivă a bazei tigăilor fără să le afecteze rezistența. Tigăile se vor transforma într-un element de decor nostim, care dau un strop de coolness bucătăriei tale! J

În plus, indicatorul Thermo-Spot®, ce se află chiar în mijlocul tigăii, îţi va spune când aceasta a atins temperatura optimă pentru a începe să găteşti. Iar datorită învelișului interior antiaderent nu este nevoie să folosești ulei. Niciun preparat nu se va lipi, iar tigaia se va curăța cât ai spune: POFTĂ BUNĂ!

Să pornim într-o călătorie magică în jurul clătitei!

#FabricaDeClatite #IlovePancakes #Tefal

LĂSAȚI UN MESAJ