A treia generație a SUV-ului care, vânzându-se ca pâinea caldă, a lăsat Porsche să se joace în continuare cu inimile pasionaților, preia la scară rețeta de succes 911 – „Dacă ai ceva care merge bine, nu are rost să-l schimbi, îl îmbunătățești“. Modelul de top, Cayenne Turbo ridică încă o dată ștacheta performanțelor sportive în segmentul său. Motorul de 4.0 litri V8, bi-Turbo, livrează 550 CP.

Dinamica sporită la condus se bazează pe combinația de tehnologii ingenioase, cum ar fi aerodinamica activă, care include, în premieră în această clasă, un eleron adaptabil pe acoperiș, suspensia pneumatică controlată, cu trei camere, și noile frâne de înaltă performanță – Porsche Surface Coated Brake (PSCB).

Cu opțiuni suplimentare, precum direcția pe puntea spate sau stabilizarea electrică a ruliului cu un sistem de 48 de volți, SUV-ul poate provoca multe mașini sport veritabile. Noul Cayenne Turbo accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde (3,9 secunde cu pachetul Sport Chrono) și atinge o viteză maximă de 286 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ