Bujii de aprindere Beru Iridium, pentru durabilitate sporită, performanță, consum redus de combustibil și reducerea emisiilor

0
1438
bujii beru iridiu

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, a lansat noua gamă de bujii de aprindere Beru Iridium. Bujiile iridiu, de calitate OE (echipare originală) asigură optimizarea combustiei, oferind performanță îmbunătățită, reducând consumul de combustibil și emisiile poluante. Durata de viață a bujiilor este extinsă până la 120.000 km, în funcție de utilizare, ceea ce reduce în consecință costurile de întreținere prin creșterea intervalelor de timp la care este necesară schimbarea.

Gama de bujii de aprindere Beru pe bază de iridiu este lansată inițial pentru a echipa mărcile Volkswagen și BMW, urmând să fie extinsă în viitor.

Utilizarea iridiului, metal cu caracteristici de uzură excelente, oferă bujii de aprindere mai rezistente în timp comparativ cu cele realizate din materialele alternative, ceea ce permite reducerea costurilor prin durata de viață extinsă. Tehnologia înglobată în acest tip de bujii menține o aprindere stabilă chiar și în medii ostile sau în condiții de uz susținut, asigurând distribuția precisă a scânteii și  prin urmare performanță fără compromisuri.

LĂSAȚI UN MESAJ