bogdan vrabie ata cupa suzuki tess rally

Bogdan Vrabie, cu Rares Badea in dreapta, a castigat prima etapa a Cupei Suzuki 2017, competitie monomarca, in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop, in care se alearga cu modele Suzuki Swift Sport de 1.6 litri si 143 CP, chiar daca a revenit in lumea curselor dupa o pauza destul de lunga. Echipajul ATA – Academia Titi Aur a fost urmat la Tess Rally de R.Necula/A.Temes, C.Szabo/R.Fetean, A.Girtofan/D.Vraja si D.Budai/L.Budai.

Principala noutate pentru 2017 este o nouă electronică, dezvoltată de Bucur Tuning, noul partener tehnic al Cupei Suzuki, ceea ce înseamnă un plus de putere şi cuplu – 143 CP, 183 Nm – pentru modelul care corespunde şi regulamentului pentru clasa 9.

De anul acesta singurul model care mai poate participa în Cupa Suzuki este Swift Sport 1,6 litri, tip MY2012, cu un motor care dezvoltă la bază 136 CP. Avem o grafică nouă pentru maşinile înscrise în competiţie, oferim un set de combinezoane Sparco în taxa de înscriere şi sunt sigur că va fi din nou o luptă foarte strânsă care va contribui la creşterea spectacolului pe probele speciale la etapele din Campionatul Naţional de Raliuri”, a spus Călin Bucur, reprezentantul partenerului tehnic al competiţiei.

4 sezoane, 33 de raliuri și aproape 400 de probe speciale

Din 2013, anul în care s-a desfăurat prima ediției a Cupei Suzuki, piloții înscriși în competiția monomarcă au parcurs în total peste 4.000 de kilometri pe cele mai spectaculoase drumuri din România. Și asta fără ca unul dintre ei să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.

Au fost patru sezoane cu 33 de raliuri în care piloții din Cupa Suzuki au făcut spectacol pe cele aproape 400 de probe speciale și au transmis perfect atributele care definesc ADN-ul mărcii: competitivitate, performanță și fiabilitate.

Au fost patru sezoane în care niciun pilot înscris în Cupa Suzuki nu a abandonat din cauza unor probleme tehnice și asta spune totul despre fiabilitatea modelului Swift Sport, care  a fost testat pe cele mai dificile probe speciale din România. Competitivitatea face parte din ADN-ul brandului Suzuki, iar piloții care vor lua startul anul viitor în Cupa Suzuki vor demonstra din nou asta”, a spus Alin Radu, directorul general Suzuki România.

Competiția monomarcă dedicată modelului Suzuki Swift Sport se va desfășura în cadrul tuturor etapelor incluse în calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop din 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ