Îngrijire și relaxare pentru bărbați la alt nivel – Te tunzi și te delectezi cu băuturi nobile

0
1257
BRICI Barbershop

BRICI Barbershop & Bar a deschis un spațiu exclusivist de îngrijire și relaxare dedicat bărbatului modern. Amplasat pe Calea Floreasca nr. 111-113, barbershop-ul cu design opulent, în stil Art Deco, completând experiența premium de frizerie cu o selecție de băuturi nobile.

Conceptul BRICI integrează spațiul de relaxare cu cel de îngrijire într-un ambient masculin sofisticat, unde clienții se pot delecta cu aroma unui whisky nobil, în timp ce profesioniștii se ocupă de imaginea lor. Funcționalitatea barbershop-ului ca spațiu de îngrijire este dublată de amplasarea centrală a barului, ce îl transformă într-un loc de rendez-vous rezervat exclusiv bărbaților, unde băuturile fine pot fi savurate într-un decor plin de caracter.

BRICI Barbershop

Barbershop-ul oferă clienților atât pachete complete de lux, ”Full BRICI” și ”Royal BRICI”, garantând o experiență de îngrijire exclusivistă, cât și servicii de bază pentru întreținerea părului și a bărbii, de la tuns, vopsit și bărbierit, până la clasicul tratament cu prosoape fierbinți, însoțit de un masaj revigorant.

Designul cosmopolit al salonului este semnat de Cristian Corvin, arhitectul care a realizat interiorul unora dintre cele mai inovatoare spații din București, ca Studio Hermes, Energiea și Laboratorul de Cocktailuri.

BRICI Barbershop

Decorul elaborat armonizează elemente Art Deco, ce redau alura epocii de aur a saloanelor pentru bărbați, cu motive specifice arhitecturii nipone, în linii bine definite ce amintesc de precizia ustensilelor din oțel japonez. Inserțiile de furnir în model geometric complementează texturile rafinate de marmură neagră, lemn de nuc și oțel, ce subliniază caracterul masculin al acestui spațiu de răsfăț.

LĂSAȚI UN MESAJ