Grupul Rădăcini se extinde cu un nou centru Opel în Constanța

0
887
opel logo

Rădăcini Motors Constanța, distribuitor și service autorizat Opel, a deschis un nou centru Opel. Acesta este localizat în partea de vest a orașului, pe Bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135, și pune la dispoziția clienților săi un showroom, o unitate service modernă, servcii și asistență la cele mai noi standarde Opel. Pentru a marca momentul, dealerul organizează “Porți Deschise” în perioada 10-11 martie.

Astfel, cele mai noi modele, Mokka X, Astra K –  mașina anului 2016 în Europa și cel mai accesibil sedan diesel din segment precum și alte oferte Opel, le stau acum la dispoziție clienților Rădăcini Motors în noul centru Opel din Constanța. Pentru orice model ales, Rădăcini oferă soluții complete de finanțare și consiliere de specialitate.

Urmărim în permanență optimizarea rețelei noastre de distribuție, astfel încât să răspundem cât mai bine cerințelor pieței. Oferta Opel este una  foarte competivă, iar noile modele aduc clienți noi pentru marcă, spre exemplu, mulți dintre clienții care au achiziționat un autovehicul Mokka X, nu au mai deținut până acum un autovehicul Opel”, a declarat Cristian Milea, Country Director Opel România.

Rădăcini Motors Constanța este parte a grupului auto Rădăcini, cu un istoric în piața auto din România de peste 25 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ