Când nimeni nu se mai aștepta la o surpriză din partea Dacia la Salonul Auto de la Geneva 2017, facelift-ul gamei Logan/Sandero fiind deja prezentat, iar a doua generație Duster, programată pentru sfârșitul anului, constructorul de la Mioveni a anunțat dezvăluirea, în premieră, a versiunii Stepway a break-ului Logan MCV.

Reinterpretând la nivel ”low-cost” tema break-urilor ”cocoțate”, inițiată, cu ani în urmă, de Audi A6 Allroad și Volvo XC70 Cross Country, și privind cu un ochi către succesul lui Sandero Stepway, Dacia Logan MCV se urcă pe tocuri, având o gardă la sol mărită cu 50 mm, și pășește pe urmele crossover-elor compacte de familie cu protecții laterale specifice, ornamentele dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, precum și cu un calandru care amintește de SUV-ul Duster. Pe viitor, n-ar fi rea și opțiunea unei transmisii integrale, după modelul Octavia Scout, de exemplu. Dar, cine știe…

Dacia Logan MCV Stepway

La interior regăsim elementele de stil specifice familiei Stepway (Sandero, Lodgy, Dokker și, acum, MCV),. Iar în ceea ce privește latura practică, Logan MCV Stepway oferă cel mai mare portbagaj din segment : 573 litri, cu banchetele ridicate.

Alături de MCV Stepway, Dacia va prezenta la Geneva 2017 o nouă serie limitată disponibilă pe modelul Duster și pe întreaga familie Stepway.  Printre elementele specifice noii serii se numără două nuanțe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, și Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapițerie interioară specifică, precum și o serie de ornamente interioare în de culoarea cuprului.

gama dacia stepway

LĂSAȚI UN MESAJ