Pentru Opel, cea de-a 87-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Geneva (7 – 19 martie 2017) se învârte în jurul celei de-a doua generații Insignia. Constructorul german, care, în momentul de față, este pe val și curtat de Grupul PSA Peugeot – Citroen, aduce în premieră Insignia Grand Sport, sedan-ul cu alură de coupe în patru uși, și break-ul Sports Tourer. Duetul dinamic are un preț de pornire în Germania de 25.940 € (inclusiv TVA) ceea ce îi conferă un raport calitate/preț excelent.

Noul Insignia urmează liniile conceptului de  coupé de mari dimensiuni Monza, condimentându-l cu un habitaclu spațios, un nivel ridicat de siguranță și soluții high-tech, precum faruri cu matrice LED – Opel IntelliLux, asistent activ pentru menţinerea benzii de circulaţie și head-up display. Capota activă pentru o protecție sporită a pietonilor desăvârșește oferta de sisteme care sporesc semnificativ nivelul de siguranță.

Geneva Motor Show 2017

În plus, a doua generație Insignia este primul Opel echipat cu o transmisie automată cu opt trepte, cameră video 360° și tracțiune integrală inteligentă, cu vectorizarea cuplului. În combinație cu noile motoare supraalimentate de înaltă eficienţă, reducerea greutății cu până la 200 kg și o poziție de ședere mai joasă, noile Insignia Grand Sport și Sports Tourer asigură o experiență de conducere directă și mai dinamică.

Geneva Motor Show 2017

Tot la Geneva 2017, producătorul lansează noul program Opel Exclusive. Acesta le va permite clienților să iasă în evidență, oferindu-le posibilitatea de a-și personaliza autovehiculul Insignia după preferințe : culoare, trei finisaje ale caroseriei, opțiuni din piele, o selecție de jante și elemente de design doar pentru clienții Exclusive.

LĂSAȚI UN MESAJ