MAN Lion’s Coach conduce echipa Teatrului Naţional București

0
1162
MAN Lion’s Coach

Începând cu anul 2017, MAN va însoţi echipa Teatrului Naţional românesc în turneele sale din ţară şi de peste hotare. “Suntem onoraţi să facem parte din societatea culturală românească prin oferirea mijloacelor de transport pentru unul dintre cele mai importante branduri culturale româneşti – ”Teatrul Naţional I.L. Caragiale”, a declarat dl. Michael Schmidt, Preşedinte al MHS Truck & Bus Group.

Ion Caramitru man

Foarte modern, confortabil şi echipat pentru a îndeplini necesităţile echipei Teatrului Naţional chiar şi în turneele lor cele mai lungi, autocarul MAN este dotat cu transmie automată, scaune premium pentru pasageri, sistem Wi Fi, prize de alimentare de 220V, monitoare LCD. Echipa teatrului va călători nu numai confortabil ci şi în siguranţă, autocarul fiind echipat cu sisteme de asistenţă pentru şofer, precum sistem de asistenţă la schimbarea benzii de mers (LGS), asistenţă la frânarea de urgenţă (EBA), program electronic pentru stabilitate pe şosea (ESP), pilot automat și sistem navigaţie MAN Multimedia Coach (MMC).

Suntem foarte mândri să avem un partner de încredere aşa cum este MHS Truck & Bus Group şi să ne bucurăm de călătorii de cea mai bună calitate la bordul autocarului MAN Lion’s Coach. De la începutul lunii februarie a acestui an, autocarul ne va însoţi în turneele noastre naţionale şi internaţionale”, a declarat dl. Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional.

vzv_4512

LĂSAȚI UN MESAJ