Oficial, data prezentarii celei de-a doua generatii Opel Insignia este 7 Decembrie, iar lansarea va avea loc, cel mai probabil, in martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Carpaparazii au suprins insa noul model in teste, atat in varianta sedan, cat si break.

La ora actuala, se stie ca Opel a dotat modelul Insignia Grand Sport cu tot ceea ce are nevoie un sedan din clasa medie pentru a asigura o dinamica imbunatatita a autovehiculului si un stil de conducere mai agil. Noul model este cu pana la 175 kg mai slab decat modelele precedente, ceea ce aduce avantaje evidente prin sporirea manevrabilitatii.

De asemenea, masina este mai lata cu 29 mm decat predecesorul sau, ecartamentul a fost marit cu 11 mm, consolele au fost reduse considerabil si ampatamentul este mai mare cu 92 mm, ceea ce confera o stabilitate directionala suplimentara la viteze mari. Sasiul FlexRide este imbunatatit si mai mult, adapteaza automat amortizoarele, sistemul de directie si cel de propulsie prin selectarea modurilor „Standard”, „Sport” si „Tour”.

Foto: www.motor1.com

LĂSAȚI UN MESAJ