Faruri cu LED, pentru orice mașină indiferent de anul de fabricație. Deocamdata, nu in Europa!

0
1144

Philips a dezvoltat becuri cu tehnologie LED pentru faruri, care pot inlocui perfect traditionalele halogene, H4 și H7, indiferent de marca sau anul de fabricatie al masinii.  Noile produse au fost prezentate la Salonul Automechanika de la Frankfurt si sunt folosite deja cu succes în Japonia, China sau Rusia.

Noua tehnologie poate înlocui cu succes vechile becuri cu halogen, cu mici ajustări în funcție de marcă. Pentru moment, insa, legislația din Uniunea Europeană nu permite o astfel de modificare, dar Philips promite ca este doar o chestiune de timp până când aceste becuri vor fi omologate și în Uniunea Europeană.

La Automechanika, Philips a prezentat și noua gamă de becuri Racing Vision, H4 și H7, care asigură o vizibilitate mai mare cu 150%. Inspirate din lumea sporturilor cu motor, becurile Racing Vision au fost dezvoltate în concordanță cu legislația actuală și oferă o vizibilitate sporită pe timp de noapte.

De asemenea, Philips a lansat și noua generație de becuri cu xenon, X-tremeVision și WhiteVision, care oferă o vizibilitate mai bună cu până la 150%.

„Siguranța pe drumurile publice este extrem de importantă pentru Philips, iar o vizibilitate mai bună duce la prevenirea accidentelor rutiere. Având o vizibilitate mai bună, șoferul poate recunoaște mai repede eventualele pericole și poate reacționa în concordanță. În aceste condiții două secunde în plus pot face diferența. La fel ca frânele, centurile de siguranță, airbag-urile sau pneurile, farurile sunt o componentă importantă a siguranței pe drumurile publice”, declarat Dragoș Ciocârlan, Business Development Manager pentru România, Bulgaria și Ungaria la Lumileds.

LĂSAȚI UN MESAJ