Opel Karl Rocks – Aer de crossover

0
898
Opel Karl Rocks

Opel a urcat micuțul Karl pe tocuri și îl prezintă la Mondialul Automobilului de la Paris drept un autovehicul mini, care poate face față provocărilor zilnice ale junglei urbane, uimind în același timp privitorii cu designul său modern și comportamentul de crossover.

Noul model prezintă o asemănare puternică cu un crossover compact și împărtășește multe calități cu această clasă de autovehicule, printre care poziția înaltă la volan, care asigură o vizibilitate mai bună și un acces mai ușor în habitaclu. În plus, noul Opel Karl Rocks păstrează caracterul practic al modelului Karl, având cinci uși, cinci scaune, dimensiuni compacte și un volum maxim al portbagajului de peste 1.000 de litri până la acoperiș, ceea ce îl face autovehiculul ideal pentru un public larg de locuitori ai orașelor.

Pentru a-și lua aerul tipic de crossover, Karl Rocks prezintă bare de protecție față / spate cu plăcuțe de protecție integrate, apărători din plastic pentru bosajele roților, jante din aliaj de 15 inch cu design special și șine de acoperiș argintii funcționale, în două culori, care se îmbină perfect cu elementele de design Opel caracteristice, precum „tăișul” care se extinde în sus spre partea din spate. Caracterul de autovehicul de teren și personalitatea dinamică sunt evidențiate în plus de creșterea cu 18 mm a gărzii la sol. Atmosfera de autovehicul de teren asigurată de designul exterior se continuă și la interior, datorită tapițeriei unice din material textil „Favo” pentru scaune.

LĂSAȚI UN MESAJ